On Ramp 3 … Here we go!

Nå på torsdag braker det i gang med en ny runde med On Ramp-kurs. Dette var siste mulighet for folk som vil bli med i år og det har vært stor pågang. Med tak på 45 personer ble programmet raskt fullt. Neste mulighet for de som var for sent ute er kurset som begynner 9. januar.

Markus instruerer i "The world's greatest stretch"

Denne gangen blir opplegget litt anderledes. Vi deler opp i tre grupper som holder sammen gjennom alle seks ukene On Ramp-kurset varer. Dette gjør det lettere for oss instruktører å bli kjent med og følge opp hver enkelt. On ramperne blir også raskere kjent med hverandre. Hver tirsdag og torsdag kl 19 kjører vi økter. De tre gruppene kjører parallelt med hver sin instruktør. For at det skal gå opp med romaskiner, kettlebells og andre utstyrsbegrensninger blir On Ramp-øktene stokket om på litt, og de fleste dagene kjører gruppene forskjellige WODer. Med andre ord skal 45 mennesker trene samtidig og det blir et sabla kaos på senteret hele kvelden. :)

Greit å nevne for eksisterende medlemmer er at mulighetene for å drive med egentrening blir veldig begrensede på mandag og torsdag fra kl 19 og utover. Senteret er stort, men med tre separate grupper kommer vi til å bruke mye plass og utstyr.