Hot, hottere, Crossfit

I dag postet tv2.no en artikkel der to personlige trenere har kommet med sine spådommer for de hotteste fitnesstrendene i 2012. Begge var enige om én ting:

“Crossfit blir en vinner!”

Like interessant var hva de hadde valgt på plassene under:

  1. Personlig trening i gruppe
  2. Funksjonell trening
  3. Kettlebells
  4. Dansetimer

Hvis man ser bort fra dansetimer dekker vi på Crossfit Oslo resten av listen også. Vi trener i små grupper med oppfølging på teknikk og utførelse. Funksjonell trening definerer de som “fokus på styrke og balanse, hvor målet er å få en styrket kropp i hverdagssammenhenger.” Jeg kjenner ingen andre treningsformer som fungerer bedre for det enn Crossfit. Kettlebells er et flott treningsredskap som vi selvfølgelig også bruker på Crossfit Oslo. Det eneste vi mangler er dansetimer. Likevel kan dere ikke forvente at det dukker opp på programmet hos oss i 2012.

NIH Preconvention på besøk hos Crossfit Oslo

TV2.no har også en artikkel liggende med tittelen “Er du tøff nok for Crossfit?”. Der har de vært innom senteret og filmet og snakket med Einar. TV2 Sporty sin journalist fikk også prøvd seg på økta vår på NIH Fitness Convention og meldte om 92 prosent av makspuls på wallballs på slutten av økta. Noen og enhver av oss crossfittere har vel vært der.