Elements uke 18: Løpsteknikk

Våren er her og det betyr løpesesong for mange. Perfekt tidspunkt å slipe på løpeteknikken. På Crossfit Oslo promoterer vi forfot løping fordi det er mer naturlig, effektivt, og reduserer skader.

Løpeworkshop

Løpeworkshop med Christer og Mark

Elements timene denne uken blir en introduksjon til Pose løping. Fokus er å lande på forfoten under kroppen (ikke foran) og ikke å sparke fra. Dette kan føles uvant for mange i begynnelsen, men mange opplever at det føles lettere å løpe når teknikken sitter.

En time er veldig liten tid spesielt hvis man har ingen erfaring med forfot løping fra før. Jeg anbefaler derfor alle å komme på elements timen å få en smakebit og så melde seg på Christer og Mark sine løpekurs til helgen. Da blir det mer teknikk øvelser, personlig oppfølging og video analyse.