Best i Norge?

Regionals/EM i CrossFit nærmer seg med stormskritt. Det er bare 3 uker igjen til 24.mai, da syv av våre egne instruktører og medlemmer reiser nedover til København for å representere Oslo og kjempe for palleplass blant alle de beste utøverne i Europa. Vår egne Christer Idland skal konkurrere individuelt, og har virkelig stått på den siste tiden. Les mer om Christer’s tanker før konkurransen her:

http://fitasfuck.wordpress.com/2012/04/30/ready-for-regionals-christer-idland-norway/

Vi andre som skal fighte som Team CrossFit Oslo består av Christer Larsen, Leif-Erik Gladstad, Magnus Hermann, Ingunn Selvåg, Catrine Blomgren og meg selv. (En liten del av Black Class gjengen :D ) Vi har i utgangspunktet tre tider i uka hvor vi trener sammen og forbereder oss til øktene. Vi vet jo hva som kreves nå som selve øktene er lagt ut, så vi har endel å øve på og teste ut i form av teknikker og tunge vekter. Det gjelder å være samkjørt, legge opp taktikk og bli best mulig på det man sliter mest med. Dette er sabla spennende!

En kjedelig beskjed er at Catrine dessverre har pådratt seg en skade i ryggen for en uke siden, så nå krysser vi fingrene og håper at alt går greit slik at vi kan fortsette som planlagt. Ville jo vært leit for alle om hun ikke får deltatt!

Målet vårt for konkurransen må jo først og fremst være å bli beste team i Norge- og for Christer sin del, bli beste nordmann! ;)

Ifjor ble regionals holdt i England, og den gang var jeg med som heia-jente og volunteer . Det var veldig spennende å få stå inne på selve området hvor konkurransen foregikk og se alle kjempe på nært hold. Må si jeg gleder meg som en hund før den får godbit! Å selv være en av de som får bevise hva de er gode for, det blir helt spesielt.
Når det er sagt anbefales det på det varmeste å dra ned for å heie og oppleve stemningen! En langhelg i København med en hel haug likesinnede mennesker, god mat og forhåpentligvis knallvær. Hva er vel bedre enn det :D

Mikko Salo og meg :)

Mikko Salo og meg :)

Jeg skal love å gi dere en oppdatering til når det nærmer seg avgang- inntil videre får dere trene hardt, hvile godt og spise sunt! Det skal jeg – Nathalie :)