Om få dager braker det løs!

Teamet med Christer i front.

Da var nedtellingen begynt for alvor. Om bare to dager flyr vi ned til København for å registrere oss inn til The CrossFit Games, Regionals 2012. Bare den setningen der fikk hjertet mitt til å slå litt fortere.. Den siste uken har vi fokusert spesielt på transisjons-tid i øktene, og simulert hvordan det faktisk vil være der nede. Det er utrolig hvor mye tid man kan spare på å være effektiv, klar og smart i overgangene mellom en øvelse til en annen. Og ordtaket “every second counts” vil virkelig gi en mening nå. Vi på teamet må hive etter å gjøre hverandre gode- hjelpe de andre der det trengs og samtidig, ikke minst- ha det gøy! Det er tross alt den aller første konkurransen for noen av oss, og det er viktig at vi er realistiske, samtidig som vi gir alt :)

Leif & Christer jobber med sidebytte i partner deadlifts.

Hver for oss har vi naturligvis egne “goats” som vi har trent på egenhånd. Blant annet har Ingunn jobbet hardt med å håndtere èn arms dumbbell-snatch på 32 kg, Christer L. har finpusset på sine handstand-pushups, Leif og Magnus har strevet med utallige Hang Cleans på 102 kg, jeg har lagt ned mye tid på snatch teknikk i sterkt tro om å få opp kroppsvekt 48kg (som er første vekten i stigen i event 5..) og Catrine har generelt holdt kroppen sterk til tross for ryggproblemer. Thumbs up! :D

Magnus i en sterk Hang Clean på 102 kg

Meg i topp-posisjon av en handstand-pushup. Jobber fortsatt med å få strammet opp bueformen min, ja.

For de som ikke har satt seg helt inn i hva vi skal igjennom i København er det altså europamesterskapet i CrossFit som består av: to økter fredag, to økter lørdag, og to økter søndag, inklusive finale. Øktene og annen info om konkurransen finner du her:

The CrossFit Games 2012

Alle team og alle individuelle må igjennom de første 5 øktene før det er cut-off’s til finalen! Vi på teamet er 3 jenter og 3 gutter, og i øktene er det 4 som jobber om gangen/ 2 gutter, 2 jenter. (Alle må ha kjørt minst en økt hver dag.) Da kan dere jo se for dere hva Christer som er individuell skal igjennom. A man who fights for himself! Vi er så spente på hvor han plasserer. Topp tre jenter, topp tre gutter og topp tre teams fra Regionals får mulighet til å delta i Carson, California under selve CrossFit Games og får kjempe om tittelen “The fittest on earth”. Ikke bare skal vi fighte oss frem som team- vi skal heie på Christer til vi mister stemmen!

Det skal trykkes nedpå med mat og drikke for å holde energinivået oppe under helgen. Som bonus finnes det heldigvis massører, terapeuter- og ikke minst kalde dusjer på atletområdet. Jeg kan love dere at det skal benyttes :D For de av dere som ikke skal nedover til Køben selv denne helgen kan dere følge oppdateringer via crossfit games-siden jeg linket til lenger opp- og ellers kan jeg love å komme tilbake med masse bilder og ting å fortelle om! Inntil torsdag og helgen skal vi nok for det meste gjøre som Christer på dette bildet, lade opp og foamrulle! :)

Christer før egen trening på lørdag.