Crossfit Oslo Ambassadors

Hi Crew,

This weeks Blog is a formal introduction for our Crossfit Oslo ambassadors that you have seen helping out our regular staff with the WOD’s on regular basis. They have all put a few words together to help introduce themselves and also added a quick selfie to help you all recognise them at the box.

Ingunn Selvag

Ingunn Selvåg

“Jeg fant Crossfit da jeg lette etter en treningsmetode som ville passe meg bra i jobben som brannkonstabel. Nå er det blitt sporten min også og jeg konkurrerer for Crossfit Oslo.
Tidligere har jeg både klatret og løpt mye – nå får jeg gjort litt begge deler og mye annet på CFO.

Jeg gleder meg til å se ivrige og blide folk på øktene våre. Lurer du på noe, så bare kom og spør!”

Marius Skogsrud

Marius Skogsrud

Marius Skogsrud er 38 år og har har trent Crossfit siden 2011. Han har bakgrunn fra kickboxing, har Crossfit Strongman Trainer Course og vært Crossfit Level-1 trainer siden 2013. Marius er drivende opptatt om hva som skal til av alt fra kosthold, mobilitet og teknikk for å få deg til å prestere optimalt både i og utenfor Crossfit boksen.

10155873_10154146719915557_8362171764715591009_n

Sandra Solbakken Reimertz

Jeg er en 23 år gammel Oslojente som har trent crossfit siden 2012. Jeg har spilt håndball gjennom store deler av oppveksten, men måtte slutte etter en korsbåndsskade. Har alltid vært glad i utfordringer, tøff fysisk trening og det å pushe grenser, og det er derfor jeg er så glad i crossfit. For tiden er jeg osteopatistudent, og jobber som sjåfør for Peppes Pizza og er assistent her på CFO ved siden av. Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å kunne hjelpe andre på deres vei mot stadig nye mål. Jeg hopper og spretter rundt her stadig vekk, og om det skulle være noe du lurer på så er det bare å ta tak i meg. Jeg hjelper gledelig til så godt jeg kan :)

Marte Espelien

Marte Espelien

Jeg ble introdusert for Crossfit av en venn og hekta med en gang! Tidligere har jeg drevet med generell styrketrening og utholdenhetstrening, men aldri funnet en idrett som passer meg. Når jeg ble introdusert for Crossfit fant jeg fort ut at dette er noe jeg vil drive med. Det er morsomt og utfordrende for hele kroppen og den mentale biten. Ikke minst er samholdet og stemningen i boxen helt unik sammenlignet med “vanlige” treningssentre. Mitt mål er å bli den beste utgaven av meg selv og å konkurrere.

Utdanning: Bachelor i Idrettsbiologi fra NIH, Personlig trener- og kostholdsveiledning fra Actice Education og Crossfit Level 1 trener-sertifisering.

Jeg ønsker å lære folk hvordan de skal få en funskjonell kropp, at trening ER gøy, og at ingenting er umulig så lenge man vil nok!

 

gaute

Gaute Moseby Engebretsen

 

Idretts bakgrunn fra Friidrett i Spkl Vidar hvor jeg drev med stafett, mellomdistanse og kortere løp innendørs. 

Har spilt amerikansk fotball i 27 sesonger for Oslo Vikings ( 9 NM gull og 14 NM sølv ) hvor jeg også har vært hovedtrener. 

Crossfit entusiast siden høsten 2011 og assistent siden april 2014.

Har vært involvert i frivillig arbeid innenfor idrett i hele mitt voksne liv.

 

Coach D